Wybory na kadencję związkową 2018-2022

W sobotę 3 marca w siedzibie Regionu przy ul. Łódzkiej na zebraniu sprawozdawczo-wyborczym spotkali się delegaci Organizacji Zakładowej NSZZ “Solidarność” w zakładach ZF TRW. Na funkcję przewodniczącego Komisji Zakładowej wybrano dotychczasowego przewodniczącego Stanisława Kołodziejczyka, łączącego to stanowisko z funkcją zastępcy przewodniczącego Zarządu Regionu w obecnej kadencji.
Gościem zebrania był przewodniczący ZR Jacek Strączyński, który w swoim wystąpieniu podkreślił, iż dzięki skuteczności organizacji zakładowej “Solidarności” pracownicy ZF TRW otrzymali w tym roku największe w Częstochowie i regionie podwyżki. Organizacja Zakładowa NSZZ “Solidarność” w ZF TRW jest także największą w Regionie Częstochowskim, zrzesza obecnie ponad 900 członków.
Komisję Zakładową NSZZ “Solidarność” ZF TRW Polska Sp. z o.o. w Częstochowie w kadencji 2018-2022 tworzyć będą: przewodniczący – Stanisław Kołodziejczyk; zastępca przewodniczącego-skarbnik – Marek Kubiczek, sekretarz – Andrzej Bala, członkowie Prezydium – Damian Czurak i Piotr Wojciechowski oraz Katarzyna Idzikowska, Łukasz Holiński, Piotr Tomżyński, Rafał Wytrzymały i Małgorzata Zalas.
Komisję Rewizyjną NSZZ “Solidarność” ZF TRW Polska Sp. z o.o. w Częstochowie w kadencji 2018-2022 tworzyć będą: przewodniczący – Arkadiusz Hamara oraz członkowie: Artur Kot, Agnieszka Nowak, Rafał Stanek i Ilona Szymczyk.

[Best_Wordpress_Gallery id=”16″ gal_title=”Wybory na kadencję 2018-2022 (2018)”]