Wycieczka NSZZ “Solidarność” w dniach 25-26 czerwca

Komisja Zakładowa informuje, że w dniach 25-26 czerwca 2022 r. zostanie zorganizowana wycieczka dla członków Organizacji Zakładowej NSZZ “Solidarność” w ZF Automotive Systems Poland w Częstochowie.
W wycieczce może wziąć udział maksymalnie 100 członków naszej organizacji związkowej. Całkowity koszt, jaki poniesie uczestnik, zostanie podany w odrębnym komunikacie po zakończeniu negocjacji dotyczących zakwaterowania i wyżywienia z Hotelem “Pod Wulkanem” w Kluszkowcach koło Czorsztyna. Na obecnym etapie przewidywany koszt wycieczki to minimalnie 300 lub maksymalnie 350 zł od osoby.
W programie wycieczki, m.in. obejrzenie panoramy z Góry Miejskiej w Limanowej, rejs statkiem po jeziorze Czorsztyńskim, spływ przełomem Dunajca – do wyboru tratwą lub pontonem, zwiedzanie miejscowości uzdrowiskowej Szczawnica, wjazd kolejką linową na “Homole” oraz uroczysta kolacja wraz z zabawą integracyjną.
Jednocześnie informujemy, że w wycieczce wezmą udział tylko członkowie Organizacji Zakładowej NSZZ “Solidarność”; w pierwszej kolejności osoby, które pierwszy raz wezmą udział w wycieczce organizowanej przez Związek oraz posiadające certyfikat szczepień na Covid-19. Zapisy osób chętnych do udziału w wycieczce przyjmowane będą w terminie do dnia 30 kwietnia 2022 r. W przypadku zamknięcia listy uczestników we wcześniejszym terminie niż przewidywany, powiadomimy stosownym komunikatem.