Vouchery z 70-procentowym rabatem

Do 28 września 2022 r. w siedzibie Komisji Zakładowej NSZZ “Solidarność” można zakupić vouchery firmy Holiday Park & Resort na 7-dniowe pobyty w sześciu nadmorskich rodzinnych ośrodkach Holiday Park & Resort oraz górskim resorcie Uzdrowisko Cieplice Zdrój z rabatem 70%.
Do dyspozycji są nadmorskie domki i apartamenty w Ustroniu Morskim, Mielnie, Kołobrzegu, Rowach, Pobierowie i Niechorzu oraz górskie domki w Uzdrowisku Cieplice Zdrój.
Cena oprócz 7-dniowego pobytu (6 pełnych dób hotelowych) obejmuje korzystanie z wszystkich dostępnych atrakcji na terenie resortu, m.in.: zewnętrzny basen z podgrzewaną wodą, zjeżdżalnie, jacuzzi, basen kryty i sauny (dostępne w dwóch resortach Rowy i Pobierowo), brodzik dla dzieci, zewnętrzna siłownia, boiska, place zabaw, małpi gaj. Przez cały dzień odbywają się programy animacyjne dla dzieci i dorosłych (od kwietnia do końca października). Dostępne są wypożyczalnie rowerów, salony gier, kawiarnie oraz bistro. Każdy apartament i domek posiadają kompletnie wyposażony aneks kuchenny. Istnieje również możliwość wykupienia śniadań i obiadokolacji, które serwowane są w formie bufetu w restauracji w wybranych resortach.
Powyższe ceny nie zawierają opłaty za sprzątanie końcowe 150 zł oraz kaucji zwrotnej 750 zł (można wykorzystać tę kwotę na usługi dodatkowe, w tym gastronomiczne, dostępne na terenie resortów) za domek lub apartament, które należy uiścić w momencie rezerwacji wybranego terminu. Przy wyjeździe rozliczana jest kwota za zużyte media.