Dwudniowa WYCIECZKA do MALBORKA

Komisja Zakładowa podjęła decyzję o zorganizowaniu w dniach 6-7 czerwca 2020 r. wycieczki do Malborka dla członków Organizacji Zakładowej NSZZ “Solidarność” w ZF Automotive Systems Poland. Z uwagi na ograniczoną liczbę dostępnych miejsc noclegowych o uczestnictwie zadecyduje termin zgłoszenia.
W programie wycieczki m.in.: • zwiedzanie zamku krzyżackiego w Malborku • zwiedzanie zamku Gniew • zwiedzanie bazyliki w Pelplinie • zwiedzanie starego rynku w Toruniu • biesiada i uroczysta zabawa integracyjna. Zakwaterowanie i wyżywienie w Hotelu Zdrojewo. Koszt wycieczki w wysokości 300 złotych ponosi uczestnik.
Informujemy, że w wycieczce mogą uczestniczyć tylko członkowie Organizacji Zakładowej NSZZ “Solidarność”, w pierwszej kolejności osoby, które do chwili obecnej nie brały udziału w organizowanych przez Komisję Zakładową imprezach integracyjnych. Wpłat należy dokonać najpóźniej do dnia 15 maja br. Bliższe informacje można uzyskać w siedzibie Komisji Zakładowej – pok. 300 G. Photo by Adriana Herbut from FreeImages.