Aktualności

Posted by on Możliwość komentowania W sprawie manifestacji 10 maja została wyłączona

W sprawie manifestacji 10 maja

Dział: Aktualności

Posted by on Możliwość komentowania Spotkanie z Dyrektorem Operacyjnym SBS została wyłączona

Spotkanie z Dyrektorem Operacyjnym SBS

Wszystkich pracowników zatrudnionych w Zakładzie Produkcji Pasów Bezpieczeństwa w ZF Passive Safety Systems Poland Sp. z o.o. Oddział Częstochowa informujemy, że w dniu 15 kwietnia 2024 r. o godz. 12.30 na wniosek NSZZ „Solidarność” zaplanowane jest robocze spotkanie z Dyrektorem Operacyjnym.
Tematem spotkania będzie przedstawienie i omówienie spraw związanych z naliczaniem w Zakładzie Pasów Bezpieczeństwa niższych od oczekiwanych przez pracowników wysokości miesięcznych premii produkcyjnych. NSZZ „Solidarność” zwróciła się do Dyrektora Operacyjnego z wnioskiem o podjęcie ponownych rozmów w tym zakresie, ponieważ od ostatniego spotkania, które odbyło się w dniu 28 lutego br. nic się nie zmieniło w tym zakresie i w dalszym ciągu pracownicy nie osiągają zadowalającej wysokości premii produkcyjnej, która stanowi dla nich motywację do lepszej, wydajniejszej pracy i do większego zaangażowania w celu wykonania coraz to większych planów produkcyjnych.
O efektach rozmów powiadomimy odrębnym komunikatem.

Dział: Aktualności

Posted by on Możliwość komentowania Odbiór koszulek związkowych została wyłączona

Odbiór koszulek związkowych

Wszystkich członków NSZZ „Solidarność” w ZF Passive Safety Systems Poland Częstochowa, którzy wcześniej zadeklarowali chęć posiadania koszulki związkowej, informujemy, że od dnia 8 kwietnia 2024 r. można zgłaszać się do biura Komisji Zakładowej NSZZ „Solidarność” (lok. 300G) w zakładzie poduszek powietrznych celem jej odbioru.
Koszulki związkowe typu “polo” posiadają logo firmy i logo NSZZ “Solidarność”.